Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Διήμερο σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με τον Πλάτωνα Ριβέλλη

Introduction to the Art of Photography

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με τον δάσκαλο και θεωρητικό της φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με τίτλο Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορά στην καλλιτεχνική φωτογραφία τόσο από την πλευρά ενός θεατή φωτογραφιών όσο και ενός φωτογράφου. Ειδικότερα, θα εξεταστούν θέματα τεχνικής που επηρεάζουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και θα αναλυθούν καλλιτεχνικά προβλήματα που απασχολούν τη φωτογραφία και γενικότερα την Τέχνη. Επίσης, θα προβληθούν και θα αναλυθούν φωτογραφίες όσων συμμετέχουν.

Στο σεμινάριο μπορεί να πάρουν μέρος άτομα κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φωτογραφικών γνώσεων, αν και η χρήση μιας έστω απλής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής είναι ενδεδειγμένη. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τη φωτογραφική τους καλλιέργεια και να αναπτύξουν κριτήρια για την αξιολόγηση, εκτίμηση και απόλαυση της Φωτογραφίας γενικά και των φωτογραφιών τους ειδικότερα.

Τo σεμινάριο διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Για την παρακολούθησή του, πρέπει να είστε ήδη σε επίπεδο upper-intermediate.
Όροι συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο Introduction to the Art of Photography ανέρχεται
στα 250€ και το ποσό καταβάλλεται άπαξ με την εγγραφή στο σεμινάριο.


Το ποσό της εγγραφής επιστρέφεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από
το διοργανωτή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

Το σεμινάριο διεξάγεται στα Αγγλικά. Απαιτείται upper-intermediate επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας.

Για επικοινωνία ή περισσότερες πληροφορίες: www.hau.gr