Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κ.Ο.Θ. underground

"2ο φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας στην Θεσσαλονίκη"
Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και το ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ» διοργανώνουν το δεύτερο "Κ.Ο.Θ. underground" - φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η τεράστια επιτυχία του περσινού 1ου φεστιβάλ «ΚΟΘ-Underground» απέδειξε περίτρανα πως οι Θεσσαλονικείς «διψούν» για ποιοτικό πολιτισμό. Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με τους καλλιτέχνες, να χαρούν τη δημιουργία και τελικά να συγκροτήσουν μία κοινότητα πολιτών με κοινές ανησυχίες, ευαισθησίες και οράματα. Αυτή η επιτυχία έδωσε δύναμη στους διοργανωτές να εξελίξουν ακόμη περισσότερο το φεστιβάλ με περισσότερες δράσεις και κυρίως με περισσότερους «συνοδοιπόρους».

Οι φορείς της πόλης μας λοιπόν, με κοινή συνισταμένη τη τέχνη, προτείνουν τη συλλογική δράση ως διέξοδο και επαναφέρουν την αλληλεγγύη ως αξία στη σύγχρονη κοινωνία, κάνοντάς την ισχυρό όπλο ενάντια στη κρίση αρχών και αξιών της εποχής μας.

Για το πρόγραμμα ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο