Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

MASTER WORKSHOP ANDERS PETERSEN (NEWSCHOOL.ATHENS PHOTOGRAPHY)

                     
(Photo by Anders Petersen)


1ο MASTER WORKSHOP: ΑΠΟ 30.01.2012 ΕΩΣ 12.02.2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: ΕΩΣ 20.01.2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ: ΕΩΣ 20.01.2012

Τα Master Workshops διδάσκονται από διεθνώς αναγνωρισμένους και βραβευμένους επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το NewSchool.Athens, εκθέτοντας σε βάθος την σχετική τους εμπειρία και εμπλουτίζοντας τη μαθησιακή διαδικασία, στη βάση της λεπτομερούς διδασκαλίας και της καθημερινής πρακτικής σε πραγματικό περιβάλλον και συνθήκες.


Τα Master Workshops είναι εντατικά προγράμματα εκμάθησης, καλύπτουν συγκεκριμένα θέματα, με το γνωστικό τους αντικείμενο να εκτείνεται από την καλλιτεχνική φωτογραφία, το φωτορεπορτάζ, το ντοκιμαντέρ, τη φωτογραφία τροφίμου, μέχρι το βίντεο, τη φωτογραφία μόδας και την αρχιτεκτονική φωτογραφία.

Το 1ο Master Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2012, φιλοξενώντας τον εμβληματικό βιωματικό φωτογράφο Anders Petersen που θα συνοδεύεται από την Eva-Teres Gollin, εξειδικευμένη στην ψηφιακή επεξεργασία και εκτύπωση εικόνας. Μαζί θα διδάξουν νέες πρακτικές φωτογραφίας σε ξένους αλλά και Έλληνες φωτογράφους για 10 συνεχόμενες ημέρες.

Πού γίνονται;-

Στην περιοχή του Μεταξουργείου στην Αθήνα στο φωτογραφικό στούντιο Bubble Gum αλλά και στο ανακαινισμένο μηχανουργείο απο το 1950 στη γωνία Μυλλέρου 22 και Κεραμεικου 53.
Σε ποιόν απευθύνονται; -

Σε επαγγελματίες φωτογράφους, σε σπουδαστές φωτογραφίας αλλά και σε παθιασμένους ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες.

Όλα τα εργαστήρια φωτογραφίας στο NewSchool.Athens είναι ανοικτά σε όλους κατόπιν αιτήσης συμμετοχής και αξιολογήσης χαρτοφυλακίου (όπου αυτό υπάρχει), προσωπικής συνέντευξης για του υποψήφιους υποτρόφους και επεξηγηματικής εκθέσης.

Για τους φοιτητές υπάρχει δυνατότητα φοίτησης με ολική ή μερική υποτροφία.
Τι θα μάθω; -

Τα Master Workshops θα καλύψουν μεταξύ άλλων – Καλλιτεχνική φωτογραφία, Φωτορεπορτάζ και Ντοκυμαντέρ, Φωτογραφια φαγητού, Βίντεο, Αρχιτεκτονική φωτογραφία, Φωτογραφία μόδας
Ποιός διδάσκει; -

Για το 1ο Master Workshop:

-Anders Petersen, Eva-Teres Gollin

Πόσο διαρκούν τα Master Workshops; -

Πέντε με δέκα εργάσιμες ημέρες.

To 1ο Master Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2012
Ποιό είναι το κόστος συμμετοχής ; -

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 800-1000 ευρώ ανάλογα με το workshop. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ύψος των διδάκτρων, τον τρόπο διακανονισμού τους αλλά και τις υποτροφίες που δίδονται παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής στο +30 6944714716 ή μέσω email στο ion@newschoolathens.org

Περισσότερες πληροφορίες: newschoolathens.org
Πηγή (κείμενο-εικόνα): newschoolathens.org